Camilla

Lister/dører/vinduer: Klassisk hvit

Tak: Klassisk hvit

Hei, Trenger litt hjelp for å finne ut av fargepaletten i hovedetasjen vår som består av Stue, kjøkken (spisestue), gang og trappeløp. Alle detaljer som tak, lister og dører er klassisk hvit. Kjøkkenet er og spisestuen (samme rom) er i dag malt gråfargen nøytral. Og vi ønsker egentlig ikke å endre denne. Mellom spisestuen og stuen er det det en åpning i klassisk hvit som vi også ønsker å behold i hvit. Stuen ønsker vi i en mørk grå (lun farge) som kan gå til en blå velour sofa og grå lingardiner (i en mellomgrå farge). Kan være åpen med andre lune farger enn grå også. I gangen i dag har vi en fondvegg i minty breeze. Resten av gangen og trappeløpet er i dag klassisk hvit, men vi ønsker å ha en lun farge i trappeløpet som gjerne skal gå til gustaviansk blå som er i underetasjen. Vi kan endre farge på fondveggen om nødvendig. For å gjøre det ekstra vanskelig har vi på soverommet som kommer ut i gangen Deco Blue. For trappeløpet har jeg lekt med tanken på St.Paul Blue og i stuen har jeg vurdert Matrix.

02/07/2020 21:03:18

Camilla:

Beklager, skrev feil. I gangen i underetasjen er det ikke gustaviansk blå, men pilasterblå.

02/07/2020 21:12:17

Jotun LADY svarer:

Hei Camilla, uten bilder er det vanskelig for oss å mene så mye. Vanligvis ville jeg derfor bedt om bilder for å kunne gi deg en vurdering, men i og med dette er siste dag med fargeråd før ferie-stenging, må vi prøve oss uten. Med  JOTUN 9918 Klassisk Hvit på detaljene og  LADY 9911 Nøytral i tilstøtende rom vil  LADY 9913 Matrix stå lekkert til. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Ønsker du en farge annet enn grått - se på  LADY 20054 Silky Pink eller  LADY 20055 Dusty Rose. De er lekre til blått og dessuten til  JOTUN 9918 Klassisk Hvit og til nøytrale gråtoner. I gangen kan jeg foreslå  JOTUN 1622 Refleksjon eller  LADY 1928 Sommersne i kombinasjon med  LADY 7163 Minty Breeze, eller hva med å velge  LADY 7163 Minty Breeze i hele rommet...? Du kan også vurdere  LADY 7555 Soft Mint i kombinasjon med  LADY 7163 Minty Breeze :) De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall matt (05). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til. :-)


03/07/2020 08:59:28
Go to top