Birgitte

Se blogginnlegget spørsmålet er knyttet til.

Hei, Jeg har savanna sunset i stuen som kontrastbelegg til letthet, og vil gjerne ha en annen farge på soverommet som kan være en fin overgang fra stuen. Vurderer yellow humble, er dette en fin match? Har dere eventuelt noen andre tips?

02/07/2020 22:46:31

Jotun LADY svarer:

Hei Birgitte, lysforhold, gulv og møbler vil i stor grad påvirke fargene! Det er derfor svært vanskelig for oss å gi gode råd uten bilder. Isolert sett opplever jeg at  LADY 11173 Humble Yellow og  LADY 20046 Savanna Sunset fungerer sammen i tilstøtende rom, og begge fungerer til  LADY 1624 Letthet. Vurder også vakre  LADY 10580 Soft Skin. Hvilken du skal velge avhenger av hvilken som står best til dine gulv og møbler. Det er viktig at du tester fargene hjemme hos deg i dine lysforhold før du bestemmer deg. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

GOD SOMMER!!03/07/2020 11:44:40
Go to top