Tone

Lister/dører/vinduer: Bomull

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Rødfarget eikefiner

Tak: Hvit

Hei. Jeg skal flytte til ny leilighet. Jeg vil male hele leiligheten. Tanken er en del grønt i ulike nyanser, trenger ikke være direkte grønn farge i hele leiligheten men at fargene passer sammen. Leiligheten er på 65 kvm, rommene som skal males er: gang, gjesterom, kjøkken, soverom, stue. Jeg liker jordfarger. Alle lister, dører og vinduer er i bomull. Kjøkkenet har off white fronter. Møblene (spisebord, stoler, tvbord, skap) i stua er rødfarget eikefiner. Sofa er beige/ rosa med tråder i ulike farger som brun, blå, lilla, rosa (mulig denne blir byttet ut). Jeg sender med bilder fra prospektet for å se hva slags gulv det er. I gangen og på kjøkkenet har vi tenkt å legge fliser, har ikke helt bestemt oss for om vi går for lyse eller mørke, men tror det blir lyse fliser, (D cera memento grigio 60x60) kom gjerne med tips om dette også :)

03/07/2020 07:37:18

Jotun LADY svarer:

Hei Tone, jeg ser for meg at en grønntone vil bli svært flott til sofaen din! jeg kan foreslå  LADY 8469 Green Leaf i stuen,  LADY 8422 Green Marble på kjøkkenet,  LADY 1140 Sand i gangen,  LADY 8252 Green Harmony på gjesterommet og  LADY 1931 Kokos eller  LADY 2771 Rustikk Terracotta på gjesterommet. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall matt (05). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til og GOD SOMMER. :-)03/07/2020 12:54:05
Go to top