Åse

Lister/dører/vinduer: Bomull

Hei. Jeg holder på å pusse opp et hus og skal skal velge fargen i stuen. Vi har lyst grålig eikeparkett og en lys beige sofa (se bilde) I tilleggg er tanken svarte møbler (spisebord, sofabord, sjenk, TVbenk). Lister og tak er hvit. Hvilken farge kunne passet med disse fargene? Vi har tenkt mot en beige farge. Helst ikke for mye mot det gule/grønne. Vil heller ikke ha en for mørk farge. Kom gjerne med andre fager en beige også som eventuelt kunne passet :) Mvh Åse

03/07/2020 08:37:56

Jotun LADY svarer:

Hei Åse prøven på sofa stoffet ser ganske gul ut, men det er kanskje grunnet den blågrønne sofaen i bakkant ? Til gulvet og  LADY 1453 Bomull ser jeg for meg at  LADY 10678 Space,  LADY 10679 Washed Linen og  LADY 12078 Comfort Grey blir fine, men mulig de er litt grå mot sofaen. Jeg tror også at  LADY 11174 Curious Mind kan bli lekkert til sofaen, men den blir kanskje for gul etter din smak ? De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til og god sommer :-)


03/07/2020 11:35:41
Go to top