Caroline

Hei. Vi skal male stue, gang og muligens kjøkken i ny leilighet. Leiligheten har store vinduer og slipper inn mye lys. Gulvene er endret fra bildet og vil bli i en mattere trefarge (nyslipt og behandlet med osmo 3188 snø). Vi har tenkt på brune toner og har lurt litt på Lady 11175 adventure i gangen. Her har vi også planer om å sette opp en spilevegg i matt tre på den ene veggen. I stuen lurer vi litt på 12075 soothing beige, 10290 soft touch eller 1140 sand. Jeg har tenkt litt på fargen 12077 sheer grey på kjøkkenet. Det er viktig for meg at leiligheten oppfattes som lys og åpen. Tror du dette kan bli en fin fargekombinasjon, eller har du forslag til andre kombinasjoner? Og tror du det kan bli for mørkt med adventure i gangen? Vi har også tenkt til å male listene, og setter pris på forslag til hvilken farge som hadde passet her. Jeg er usikker på akkurat farge på taket, men vi har så langt ikke lagt planer om å male her.

03/07/2020 09:03:29

Jotun LADY svarer:

Hei Caroline  LADY 11175 Adventure i gange er helt nydelig og absolutt ikke for mørk :-)  LADY 11175 Adventure er vakker sammen med de beige du nevner,   LADY 12075 Soothing Beige eller  LADY 12076 Modern Beige er mine favoritter, men  LADY 10290 Soft Touch er absolutt ikke feil. Sammen med disse blir  LADY 12077 Sheer Grey kjølig så den ville jeg droppet. Hvorfor ikke velge samme farge i kjøkken og stue da virker alt som et rom og alt virker større :-) Skap-frontene i gangen ville jeg malt i veggfargen da blir de mer "kamuflert" og rommet virker større :-) De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til med fargevalg og god sommer, snakkes nærmere i august hvis du ønsker det  :-)


03/07/2020 13:09:33
Go to top