Anna

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Bomull

Hei! Vi pusser opp et hu og har vinduer i bomull og har kjøpt et kjøkken i kalkgrå. Leste at dette ikke var en veldig god fargekombinasjon... På veggen har jeg tenkt på en litt varm, lys gråbeige farge som feks kalk, men det passer kanskje inne så godt med bomull på detaljene. Har dere et forslag til en veggfarge som kan passe til kjøkkenet (kalkgrå) og vinduene og de andre detaljene som lister osv i bomull? Eller bør vi sprøytemale vinduene i klassisk hvit?

2020-08-03 11:14:18

Fargerådgiver svarer:

Hei Anna,  JOTUN 9918 Klassisk Hvit vil være anbefalt hvittone i møte med  LADY 10342 Kalkgrå. Velger du å male alle de hvite detaljene (vinduer/dører/lister/karmer/tak) til  JOTUN 9918 Klassisk Hvit vil dessuten  LADY 10341 Kalk stå svært lekkert til. Beholder du  LADY 1453 Bomull på detaljene og ønsker en lys men lun tone på veggene kan jeg foreslå  LADY 1376 Frostrøyk. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall matt (05). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. 

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til. :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun