Anja

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : NCS S 0500-N på dører. Parkettgul lister på gulv

Tilstøtende rom : NCS S 0500-N

Møbler/kjøkkenfronter etc. : Ikke bestemt men mulig IKEA hvitt

Tak : NCS S 0500-N

Hei! Skal endre i en entre og tenker derfor male og sette inn noen skap/kommode. Ønsker å male kun veggen med inngangsdør og tilstøtende vegg med dør mot bad og gjesterom. Resten av enteen er lang og hvit, og går inn til stuen. Ønsker å beholde denne hvit. Ønsker tips til fargevalg og har derfor noe tilleggsinfo: - gulvet er litt gulaktig parkett (se bilde) - antar det er ok å bare male deler av gangen? - er ingen lister i tak men kun gulv i samme farge som parketten - tenker ikke å male dørene (de er veldig blanke, må vel pusses om de bør males?) Har sett litt på Soft Touch, Soft Skin, Lotus etc. Men er veldig usikker! Spent på svar! Tipset til stuen ble kjempeflott (Treasure).

2020-08-03 12:18:03

Fargerådgiver svarer:

Hei, Anja du må absolutt ikke male alle veggene, men jeg opplever at en fondvegg kommer litt mot deg så rommet vil etter min mening virke større med samme farge på alle veggene :-)   LADY 10580 Soft Skin er min favoritt av disse, men mulig gulvet blir litt gult, slik at de helt lyse blir litt lyse....Kanskje du også skal vurdere  LADY 12083 Devine eller  LADY 2024 Senses :-) Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.  

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til og fortsatt god sommer :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun