Marit

Lister/dører/vinduer: Bomull

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Gulv: eik

Tak: Sannsynligvis Bomull

Hei. Vi bor i bolig ferdigstilt 2014, gipsveggene er ikke tidligere malt innvendig, kun slik det ble levert med farge Bomull som en slags grunning. Nå vil vi male rommene. Lister og vinduer lar vi være som de er, Bomull. I mellometasjen (gang, kjøkken og stue) og trappegangen (opp og ned) tenker vi Washed linen, da vi leser oss til at den først foretrukne Kalk kan virke rødlig mot Bomull. Kjøkkeninnredningen er hvit av noe slag, veldig lik Bomull. Tenker en malt kontrastvegg i stuedelen, fargetips? Trenger også tips til tre rom i overetasje; to soverom og et kontor - som passer til Washed linen og Bomull. Stuerom nede kunne jeg tenke meg i en noe mørkere variant av Washed linen. Er mest glad i grønn- eller terrakotta-paletten. Men liker også farger som «soft» og «dark teal». Bildene er fra prospektet når vi kjøpte huset. Takk på forhånd for svar! 😊

14/09/2020 15:47:23

Jotun LADY svarer:

Hei Marit, hva med å velge en spennende dyp plommefarge på kontrastveggen - se på  LADY 20145 Wisdom! En virkelig herlig farge, og den er flott i møte med  LADY 10679 Washed Linen. Velger du denne  kan vi foreslå at du i etasjen under velger  LADY 0394 Varmgrå,  LADY 20142 Daydream og  LADY 5490 Serene Blue. Er dette farger du kan trives med? 
De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge
 LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall matt (05). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. 

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til. :-)


15/09/2020 15:25:32

Marit:

Hei og tusen takk for gode fargeforslag, som jeg liker veldig godt. Takk også for tips til valg av maling 😊 Jeg har et spørsmål til; vi lurer på å hente mitt gamle bondebord og sette det i rommet hvor kontrastveggen er. Jeg legger ved et bilde av det (det er ikke fra mitt hjem). Ville du tenkt annerledes enn Wisdom ift kontrastfarge da? Vennlig hilsen Marit.

17/09/2020 07:41:09

Jotun LADY svarer:

Hei Marit! Jeg ser for meg at dette bordet vil bli lekkert til  LADY 20145 Wisdom, du kan eventuelt vurdere å male understellet i  LADY 20142 Daydream eller  LADY 9938 Dempet Sort..? Møbler maler du med  LADY Supreme Finish, den finnes i fire ulike glansgrader og gir rikelig spillerom for kontraster eller monokrom stil. Lykke til!18/09/2020 09:10:49
Go to top