Johanne

Lister/dører/vinduer: Klassisk hvit

Tilstøtende rom: Sophisticated blue

Tak: Klassisk hvit

Jeg ønsker å male stue,spisestue og kjøkken i samme farge. Alt dette er i en åpen løsning. Jeg er på jakt etter en lys og varm beigefarge som går godt til lister og vindu i klassisk hvit samt til kjøkkeninnredning og kontrastvegger begge i sophisticated blue. Gulvet er en varm beige/brunfarget laminat. Jeg har store klassiske vinduer med klassisk hvit som farge. Interiøret består av mye tre som eik og litt teak, samt en lysblå velursofa, hvite skap og ellers nøytral dekor i hvitt, sort og blått. Grønne planter finner man også her. Kjøkkenskapene er malt i sophisticated blue, men topplaten er av hvit stein og jeg har også hvite kjøkkenfliser.

14/09/2020 17:49:49

Jotun LADY svarer:

Hei,  Johanne hva med  LADY 1303 Observe eller  LADY 12125 Impression disse er varme gul-beige toner som er tøffe til  LADY 4744 Sophisticated Blue....men jeg er litt usikker mot lyseblå sofa, så det må du love med at du tester. Som alternativ kan du også kikke på  LADY 10678 Space, og  LADY 12075 Soothing Beige eller den gråere  LADY 8470 Smooth White :-) Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargene og gode kombinasjoner :-) De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


15/09/2020 15:50:09
Go to top