Anette

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Bomull

Tilstøtende rom : Antikkgrå, Elegant og Valmuefrø

Møbler/kjøkkenfronter etc. : Gulv: Berry alloc Canyon lys eik

Tak : Bomull

Hei! Vi har en kjøkkeninnredning som vi ønsker å male. Kjøkkenet er åpent og "hjertet" i huset. Dagens fronter er i en gul kremfarge (Mild?) og strukturen i treverket vises gjennom grå årringer. Innredningen er i god kvalitet, men vi synes fargen oppleves som "skitten". Vi har vurdert å male alle frontene i samme farge, men også muligheten for å la kjøkkenøya ha en annen farge. Kanskje fargen på veggskapene kunne vært i en lys (hvit?) farge, mens kjøkkenøya kunne vært mørkere? Eller vil dette virke rotete? Den ene veggen omkranses av en mur som fargen på kjøkkenfrontene også må passe til.

2020-09-14 17:52:04

Kommentar

Her er flere bilder.

14/09/2020 17:56:20

Fargerådgiver svarer:

Hei, Anette :) Hva med å male kjøkkenfrontene i  LADY 9938 Dempet Sort, mens kjøkken-øya males i  LADY 20162 Mellow,  LADY 8304 Timian ,  LADY 4477 Deco Blue eller  LADY 5030 St. Pauls Blue..? 

Hvilken du skal velge avhenger av hvilken som står best til dine gulv og møbler. Det er viktig at du tester fargene hjemme hos deg i dine lysforhold før du bestemmer deg.


https://www.jotun.com/no/no/decorative/interior/how-to/how-to-paint-kitchen


 LADY Supreme Finish er markedets beste maling til panel, dører, lister og møbler. Den finnes i fire ulike glansgrader.


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Tusen takk! Hvilken glansgrad tenker du vil være best til kjøkkeninnredningen?

16/09/2020 09:42:37

Fargerådgiver svarer:

Jeg synes  LADY Supreme Finish i silkematt er lekkert, men glans er smak og behag...hva med matt der du velger  LADY 9938 Dempet Sort og silkematt på resten :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun