Viviann

Kategorier:

Vinduer : Hvit

Dør : Hvit men ønsker male svart

Garasjeport : Hvit men ønsker male svart

Jeg ønsker en brungrå (mørk) farge på det som er rødt, mer mot brun enn grå. Skulle helst hatt en nyanse mellom bergknatt og berg:) finnes det? Ønsker sort dør og garasjeport.... og kanskje en nesten sort farge på det som er hvitt på huset....? Kan det bli fint? det blir ny mørkbeiset terrasse og rekkverk (liggende spiler).

2020-09-14 23:04:30

Fargerådgiver svarer:

Hei, Viviann! Jeg kan foreslå at du vurderer  LADY 1145 Band Stone. Dette er opprinnelig en interiørfarge, men mange har oppdaget den som en god grunnmurfarge, og den er også svært flott på murhus! Jeg må være ærlig å innrømme at jeg ikke har sett den på kledning på ett helt hus utvendig før, men jeg synes absolutt du bør teste den ut med en  JOTUN Fargeprøve Eksteriør ;) Kombiner den gjerne med  LADY 9938 Dempet Sort! Vindskier og staffasje ville jeg malt som husfargen. Vindskiene kan du eventuelt male i  JOTUN 9938 Dempet Sort slik det går mer i ett med taket. Maler du huset med Jotuns beste utendørsmaling,  DRYGOLIN Nordic Extreme eller  DRYGOLIN Ultimat, får huset en ekstremt god beskyttelse. Jotun har også en vanntynnet maling med suveren fargegjengivelse og noe mattere utseende for de som foretrekker det, den heter  OPTIMAL

Detaljer males med  DRYGOLIN ULTIMAT Vindu og Dør eller  OPTIMAL Vindu og Dør. Dette er malinger som er tilpasset mindre detaljer som dører, rekkverk, vinduer, møbler osv. Muren maler du med  JOTUN DryTech Murmaling . Følger du linken på de ulike produktene kan du lese mer om hvert enkelt produkt.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun-produkter.

Ta gjerne en titt på våre SLIK GJØR DU filmer: http://www.jotun.com/no/no/b2c/how-to/bli-ekspert-paa-60-sekunder.aspx

Vi ønsker deg lykke til. :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun