Ron

Vinduer: Klassisk hvit

Dør: Klassisk hvit

Garasjeport: Klassisk hvit

Grunnmur: Grått

Hei :) Vi har huset beisa i fargen burmateak i 20 år og en ny garasje som er mala i burmateak med fleire baser i fjor. Men det blir ikke riktig bra, mange forskjellige fargenyanser nå, nesten en mørk rødbrun. Detaljerne er mal i brunsvart. Vi har derfor tenkt at male og ikke beise huset og garasjen neste gang. Vi har tenkt på en matt brun farge både på veggen og detaljerne (tror det blir finest her med vegg og detaljane i samme farge), feks funkisbrun (butinox), men blir en brun farge fint når det er malt? Synes det er svært få brun malte hus omkring som eksempler. Tusen takk for hjelpen.

15/10/2020 08:10:21

Jotun LADY svarer:

Hei Ron, jeg vil foreslå at du velger nettopp  JOTUN 0734 Brunsvart på huset ditt, som på detaljene ellers. Jeg ser for meg at det vil bli tøft hos deg! Du kan eventuelt beholde garasjen beiset, mens huset males i denne dype brune, nesten-sorte fargen, eller omvendt ;)

Maler du huset med Jotuns beste utendørsmaling,  DRYGOLIN Nordic Extreme eller  DRYGOLIN Ultimat, får huset en ekstremt god beskyttelse. Jotun har også en vanntynnet maling med suveren fargegjengivelse og noe mattere utseende for de som foretrekker det, den heter  OPTIMAL

Detaljer males med  DRYGOLIN ULTIMAT Vindu og Dør eller  OPTIMAL Vindu og Dør. Dette er malinger som er tilpasset mindre detaljer som dører, rekkverk, vinduer, møbler osv. Muren maler du med  JOTUN DryTech Murmaling . Følger du linken på de ulike produktene kan du lese mer om hvert enkelt produkt.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun-produkter.

Ta gjerne en titt på våre SLIK GJØR DU filmer: http://www.jotun.com/no/no/b2c/how-to/bli-ekspert-paa-60-sekunder.aspx

Vi ønsker deg lykke til. :-)


16/10/2020 11:44:22
Go to top