Vidar Thorsen

Kategorier:

Hei. Jeg skal male grunnmuren. Huset er malt med Jotun Optimal Optiwhite, klassisk hvit9918/ S0500-N og det jeg lurer på er om dere har tips til hvilken farge som passer på grunnmuren. Terrassen er behandlet med Jotun Trebitt, i fargen Mahogny, og taket er svart. Mvh Vidar Thorsen

2020-10-15 11:09:49

Fargerådgiver svarer:

Hei Vidar, det er svært mange av grunnmur-fargene som står godt til  JOTUN 9918 Klassisk Hvit kledning. Faktisk de aller fleste! Med den gyllne fargen 9051 Mahogny på terrassen vil jeg foreslå at du vurdere en greige tone som  JOTUN MUR 1491 Slipesten,  JOTUN MUR 11130 Shade eller  LADY 1352 Form. Vurder hvilken som fungerer best til terrassen og i møte med farger i omgivelsene. Muren maler du med  JOTUN DryTech Murmaling . Følger du linken på de ulike produktene kan du lese mer om hvert enkelt produkt.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun-produkter.

Ta gjerne en titt på våre SLIK GJØR DU filmer: http://www.jotun.com/no/no/b2c/how-to/bli-ekspert-paa-60-sekunder.aspx


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun