Sissel

Lister/dører/vinduer: Ønsker råd

Tilstøtende rom: Ønsker råd

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Ikke relevant

Tak: Klassisk hvit takmaling

Hei, vi pusser opp 2. i huset vårt. Huset er opprinnelig fra 30-tallet, men har gjennomgått flere om- og påbygginger. 2. etg består av en liten gang (trepanel) uten vinduer, som fører til tre soverom (gipsvegger) med vinduer mot sør, og et bad uten vindu. Barna har flyttet hjemmefra, så to av rommene vil brukes som gjesterom/kontor/oppbevaring. De varierer i størrelse mellom 9 og 16 m2. I 1. etg har vi åpen gang, kjøkken og stue malt i antikkhvit 0201. Møbler og tekstiler i 1. etg er i naturmaterialer og jordfarger. Trappen opp til 2.etg er hvitmalt (chi) med sort håndløper og trinn i furu. Gulvet i 2. etg. er et slitt furugulv, vi vet ikke helt hva vi gjør med det. Vi ønsker en lun stemning i 2. etg, men ikke at det skal oppleves for mørkt. Det kan godt være forskjellige farger, men ikke for store kontraster. Kan dere gi oss tips til farger i gang, tre soverom og bad? På forhånd takk! Hilsen Sissel

15/10/2020 19:33:37

Jotun LADY svarer:

Hei Sissel vi hjelper deg gjerne, men vi trenger bilder av alle rom som skal males slik at jeg får et godt inntrykk av lysforhold, gulv og farger på dine møbler. Det er viktig at bildene er tatt i godt dagslys slik at farge-gjengivelsen blir så riktig som mulig. Uten bilder blir det dessverre vanskelig å gjøre en faglig god vurdering. Hører fra deg. :-)


15/10/2020 20:23:47

Sisel Weng:

Hei, jeg er usikker på om jeg sendte en mail før jeg var ferdig med å laste opp bilder. Vi starter med blanke ark i 2. etg. 1.etg er ferdig oppusset og vi ønsker at 2. etg passer, men med varmere farger på veggene. Gangen øverst i trappen vil knytte alle rommene sammen. Vi ønsker råd om farger på veggene til 1. lite bad uten vinduer; 2. Gjesterom/kontor (16m2) med ett vindu mot sør; 3. Garderoberom m gjestesteng (9m2) med ett vindu mot sør. Det er to rom til, et bad og et soverom som i dag har antikkhvite vegger. Disse tenker vi ikke å gjøre noe med i denne omgangen. På forhånd tusen takk for hjelpen! Hilsen Sissel

19/10/2020 14:29:05

Jotun LADY svarer:

Hva med  LADY 8118 Løvsal i trappen og gangen oppe, den er lekker ton i ton med  LADY 0201 Antikkhvit. På de tre rommene ser jeg for meg  LADY 8302 Laurbær (kontor/gjesterom),  LADY 1276 Soft (bad) og  LADY 10580 Soft Skin (garderobe med gjesterom) :-) Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargetonen, se bilder og finne mer inspirasjon og anbefalte hvittoner. Du finner også nyttig informasjon om riktig produkt til flatene du skal male. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)

 

20/10/2020 15:12:03

Sissel Weng:

Tusen Takk! Hilsen Sissel

20/10/2020 17:11:35
Go to top