Therese

Lister/dører/vinduer: Bomull

Tilstøtende rom: Deco blue, morgendis

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Grå

Tak: Bomull

Jeg vurderer å male en del av stua som er spisestue og tv krok. Den er avgrenset fra en vegg som er Deco blue og slutter med pipa til peisen. Den er i en veldig lys gråtone/hvit. Har vurdert ulike rødtoner men er usikker på hvilke trender som kommer. Skuffefront på tv benk, bord og gulvteppe kan byttes.

15/10/2020 20:09:25

Jotun LADY svarer:

Hei, Therese! Forstår jeg det som at  LADY 4477 Deco Blue skal beholdes? Vi ser en klar trend mot at alle vegger males i en og samme farge. Jeg vil foreslå at du maler videre med   LADY 4477 Deco Blue på alle veggene i rommet. Varme beige toner er på full fart inn i trendbildet igjen! Jeg ser for meg en varm lekker beige som  LADY 12076 Modern Beige eller greige  LADY 10578 Misty Shadow. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til. :-)


16/10/2020 15:33:44
Go to top