Johan

Lister/dører/vinduer: Bomull

Tilstøtende rom: 8252 Green Harmony (gangen), 8281 Pale Linden (kjøkkenet)

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Kjøkkenfronter: 1024 Tidløs. En del teakmøbler i stue

Tak: 1024 Tidløs

Vi pusser opp stua og sliter med å bestemme oss for farge på veggene. I gangen har vi Green Harmony på veggene, samt Tidløs i taket. På kjøkkenet har vi Pale Linden, med Tidløs i taket samt på kjøkkenfrontene. Per nå har vi malt både taket og veggene i stua i Tidløs, men det blir for monotont ser vi. Vi ønsker å beholde Tidløs i taket, for å få en helhet med resten av rommene. Vi ser for oss en litt lys og behagelig varm farge som f.eks. enten 1832 Skandinavisk Lys, 10290 Soft Touch, 12126 Silhouette. Vurderer også 10679 Washed Linen, men vi er som sagt usikre. Hvordan vil disse fargene stå til et tak i Tidløs? Vi ønsker ikke at de skal være for like, slik at man ikke helt ser at veggene har andre farger enn taket. Når det gjelder listene kan vi godt male disse i samme farge som veggene, men da må vi nok kanskje gjøre det samme med vinduskarmer også? Har nemlig malt lister i gangen i samme farge som veggene og er fornøyd med det. Gulvet i stua er: Deco parkett rustikk eik lys eik PS: Beklager rotet.

16/10/2020 10:54:50

Jotun LADY svarer:

Hei Johan slik jeg opplever fargen på sofaen så holder jeg en knapp på  LADY 10679 Washed Linen men se gjerne også på  LADY 12076 Modern Beige og  LADY 12125 Impression :-) Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargetonen, se bilder og finne mer inspirasjon og anbefalte hvittoner. Du finner også nyttig informasjon om riktig produkt til flatene du skal male. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


16/10/2020 17:53:11
Go to top