Lilly Versland

Lister/dører/vinduer: Bomull

Tilstøtende rom: Hvit tapet på kjøkken. Lys grå klikkpanel i gangen.

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Kjøkken er eik, men har lyst å male det grått eller grønt. Møbler er for det meste kvite, brun sofa.

Tak: Taket er eik over alt

Jeg har mye lyse farger. Dører og lister er malt i bomull. Møbler for det meste lyse, cremefarget. Sofaen er helt ny og den er brun, farge cognac. Skinnsofa, røff. Taket i det meste av huset er eik. Kjøkkeninnredning er eik, men planer om å male. Kjøkkentapetet er helt hvitt. Gulv på kjøkken er belegg, hvitt m litt gråmelert i. Kjøkkentaket er hvitt. Veggene i stua er tapet, vil tro offwhite eller litt mørkere. Gulvet er grå parkettlignende. Tak eik. Gangen har likt gulv som stua. Veggene er oppsatt panel i veldig lys grå. Trappa er gråmalt, ganske mørk grå. Tak eik. Ellers har vi en stor pipi/peis i rødmelert som ruver i stua. Har lyst å male drn men er usikker ..,

16/10/2020 11:26:29

Jotun LADY svarer:

Hei Lilly vi hjelper deg gjerne, men vi trenger bilder av alle rom som skal males slik at jeg får et godt inntrykk av lysforhold, gulv og farger på dine møbler. Det er viktig at bildene er tatt i godt dagslys slik at farge-gjengivelsen blir så riktig som mulig. Uten bilder blir det dessverre vanskelig å gjøre en faglig god vurdering. Hører fra deg. :-)


16/10/2020 17:56:50

Lilly Versland:

Her er bildene

19/10/2020 09:54:04

Jotun LADY svarer:

Hei Lilly kan du knipse noen bilder av peisen og den delen av stuen jeg ikke ser også så er det supert :-) Jeg må innrømme at jeg er litt usikker på hva du skal male, er det kun peisen og kjøkkenfrontene eller alt av vegger ? Skal de grå veggene i trappen også males ? Hvis ikke trenger jeg NCS fargekodene. Skal taket males eller beholdes ? Vi snakkes :-) 

20/10/2020 12:25:46

Lilly Versland:

Hei Jeg skal sende bilder av peis og den kroa av stua som jeg vil male. Har visst forklart meg dårlig her🙈 for det er kroa jeg tenker på først og fremst. Har lyst å male både peis og kjøkkenfronter, men det må bli siden, og er usikker her. Så spørsmålet i denne omgang var kroa. Mvh Lilly

20/10/2020 15:12:29

Jotun LADY svarer:

Hei igjen og takk for flere bilder :-) Det er mye som kan bli fint hos deg mot de ellers lyse veggene. Min første tanke er en grønntone som  LADY 8252 Green Harmony den er lekker til rødtonen i peisen og tøff til den nye sofaen. Trives du bedre med blått er  LADY 5249 Linblå og den mørkere  LADY 5030 St. Pauls Blue tøffe. Vil du ha en varmere tone så se på  LADY 12120 Desert Pink den er også lekker ton i ton med peisen og fin mot gyllent skinn :-) Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargetonen, se bilder og finne mer inspirasjon og anbefalte hvittoner. Du finner også nyttig informasjon om riktig produkt til flatene du skal male. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


22/10/2020 14:06:32

Lilly Versland:

Hei Tusen takk for svar, med flere alternativ👍🏼👍🏼👍🏼 Jeg har selv sett på green harmony og en veldig lik desert pink, så nå blir det valgets kvaler... Tusen takk for hjelpen!! Mvh Lilly

22/10/2020 16:43:46

Jotun LADY svarer:

Bare hyggelig! Vi ønsker deg lykke til med fargevalget, malearbeidet og en finfin helg! :)

23/10/2020 12:06:36
Go to top