Laila

Kategorier:

Vinduer : klassisk hvit og 4050-Y30R på vinduer i kjeller av betong

Dør : 4050-Y30R

Garasjeport : har ikke

Grunnmur : vanlig betong

Hei, vi holder på å bygge nytt hus. Huset skal være i 1950-talls stil. Huset består av en kjeller i betong og to etg med weatherboard kledning. I kjelleren er vinduene og dør malt i 4050-Y30R. Resterende vindu på huset er i klassisk hvit. Har dere forslag til en tidsriktige husfarger som passer fint sammen med 4050-Y30R og klassisk hvit?

2020-10-22 09:03:04

Fargerådgiver svarer:

Hei Laila, vi hjelper deg gjerne, men først må jeg spørre deg om grunnmuren skal males? Hvilken farge har takstein? Har du noen ønsker om farge på kledningen? Hører fra deg

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Grunnmuren skal kun pusses så blir lik farge som nå. blir Rød teglstein på taket. Ønsker oss grønn eller gul kledning.

22/10/2020 13:52:48

Fargerådgiver svarer:

Hei igjen, jeg vil foreslå at du vurderer varme gultoner som  JOTUN 1392 Gul Antikk og  JOTUN 1124 Skagengul. Av grønntoner vil jeg foreslå at du vurderer en dempet gyllen grønn som  JOTUN 8115 Landskap. Fargen er en helt gyllen grønntone, med gule undertoner. En litt "sær" farge, men som har en herlig karakter, spør du meg. Ønsker du en mindre gulaktig grønn kan jeg foreslå  JOTUN 7053 Lærdal. Det er svært viktig at du tester fargene med  JOTUN Fargeprøve Eksteriør før du bestemmer deg :)

Maler du huset med Jotuns beste utendørsmaling,  DRYGOLIN Nordic Extreme eller  DRYGOLIN Ultimat, får huset en ekstremt god beskyttelse. Jotun har også en vanntynnet maling med suveren fargegjengivelse og noe mattere utseende for de som foretrekker det, den heter  OPTIMAL

Detaljer males med  DRYGOLIN ULTIMAT Vindu og Dør eller  OPTIMAL Vindu og Dør. Dette er malinger som er tilpasset mindre detaljer som dører, rekkverk, vinduer, møbler osv. Muren maler du med  JOTUN DryTech Murmaling . Følger du linken på de ulike produktene kan du lese mer om hvert enkelt produkt.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun-produkter.

Ta gjerne en titt på våre SLIK GJØR DU filmer: http://www.jotun.com/no/no/b2c/how-to/bli-ekspert-paa-60-sekunder.aspx

Vi ønsker deg lykke til. :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun