Lill

Lister/dører/vinduer: Klassisk hvit

Tilstøtende rom: Ikke avklart/ kalk?

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Kjøkkenfronter: bomull

Tak: Klassisk hvit

Hei vi skal male kjøkken og stue. (Og gang etterhvert) Vi liker jordfarger og har sett på rødlige/oransje/ sennep/ gulaktig farger. Pt vurdere vi elegant og velvet på kjøkken og chasmere på stue. Blir det for «gult»? Evnt andre forslag? Vi vurdere og rødlig på kjøkken som både organic red/ adventure/ og grounded red på kjøkken- men er da usikker hvilken farge som hadde passet best til stue? I gang tenker vi kanskje kalk som grundtone og kontrastvegg/ gjestetoalett som enten er gulaktig/ rødlig alt etter hvilke farger som blir valgt i stue kjøkken. Vi er også glade i grønt men tror heller vi ønsker bruke grønne elementer til i interiøret🧐

23/10/2020 09:13:46

Jotun LADY svarer:

Hei Lill personlig synes jeg at  LADY 10246 Velvet kanskje blir litt mye ;-) Hva med  LADY 11175 Adventure eller  LADY 20144 Grounded Red på kjøkkenet,  LADY 11174 Curious Mind i stuen og  LADY 11173 Humble Yellow eller  LADY 1024 Tidløs i gangen. Du nevner selv  LADY 10341 Kalk men den er ikke super sammen med gult. Hva med å klinke til med  LADY 10001 Dijon Yellow på gjeste toalettet eventuelt  LADY 8546 Local Green der inne :-) 

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


23/10/2020 16:49:45
Go to top