Monika

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Bomull - ytterdør er NCS S 4050 R 80B

Tilstøtende rom : Blir samme farge

Møbler/kjøkkenfronter etc. : hvitt - ikea bodyn

Tak : Standard, usikker om det er bare hvit takmalind

Har tre ganger med samme gulv. Ønsker en nøytral og rolig farge. Har tidligere malt med chi og det er alt for hvitt. Synes farger som silke, white linen og sand er fine men er svært utsikker om det ikke krasjer med ytterdøren. Ønsker en fin farge som knytter huset sammen i alle 3 gangene. Gjerne beige, greige toner. Gulv tilsvarende farge som dette gulvet:https://coop.no/sortiment/obs-bygg/gulv-og-tilbehor-fd22aaa0/laminatgulv-cc2b0f59/pergo-l0320/?variantCode=156529&gclid=CjwKCAjw_sn8BRBrEiwAnUGJDlcgRoK3xJ7J4JkjBB6HbmXmWHQOmdWei6pwk5vFlaQSGr7MwsfkCBoCr7MQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

2020-10-23 11:20:16

Fargerådgiver svarer:

Hei Monica, jeg vil foreslå at du vurderer  LADY 0553 Ascott eller   LADY 12078 Comfort Grey. Hvilken du skal velge avhenger av hvilken du opplever står best til døren, gulv og møbler. Det er viktig at du tester fargene hjemme hos deg i dine lysforhold før du bestemmer deg. Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall matt (05). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til. :-)



Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun