Jorunn

Lister/dører/vinduer: Idag bomull, vil bytte til klassisk hvit

Tilstøtende rom: I dag chi, varm eik på gulv, med unntak av kjøkken hvor det er blågrå laminat klikkplater.

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Kvik Mano NCS S0500-N

Tak: Ønsker å bruke klassisk hvit

Hei. Vi skal bytte ut gammel panel på vegger og tak. Blir glatte vegger, ikke taklister og eikelister langs gulv. Gjelder ganger, stue og kjøkken. Har hvitt kvik kjøkken (NCS S0500-N), gulv i klassisk eikefarge, gulv kjøkken er glågrått. I tillegg en isblå tapet ved kjøkkeninnredning. Den skal males. I tillegg en fondvegg i Grå Harmoni i dag. Fondvegg beholdes, men kanskje litt annen farge. Har prøvd både grå skifer og sober. Vi har prøvd litt ulike farger men er i tvil. Ønsker klassisk hvitt i tak, vinduslister. Ønsker også å beholde et lyst inntrykk, men ille så hvitt som chi. Er i ferd med å lande på Refleksjon, men lurer på om det blir feil til kjøkkeninnredning. Sommersne bedre? Ev. andre alternativ. Syns tidløs er for mørk. Hva med fond vegg og den isblå tapeten på kjøkkenet? Takknemlig for råd. Legger ved noen bilder. Gråpusset peis beholdes.

23/10/2020 11:24:24

Jotun LADY svarer:

Hei Jorunn, maler du alle de hvite detaljene som i dag er malt i  LADY 1453 Bomull til en renere hvittone som  JOTUN 9918 Klassisk Hvit vil  LADY 1622 Refleksjon stå godt til. NCS koden du oppgir som hvittonen på kjøkkenfrontene er den samme fargen som Jotuns  JOTUN 9918 Klassisk Hvit. Du kan også gjerne velge  LADY 1928 Sommersne på veggen. Her bør du velge den du opplever fungerer best hos deg. Hva med å male fondvegg i stuen i  LADY 8304 Timian og tapetveggen på kjøkkenet i  LADY 11175 Adventure eller  LADY 20120 Organic Red... ? Se også på  LADY 12076 Modern Beige på kjøkkenveggen, og med   LADY 4212 Norwegian Presence,  LADY 20145 Wisdom,   LADY 11175 Adventure eller  LADY 8304 Timian på veggen i stuen. Hvilken du skal velge avhenger av hvilken som står best til dine gulv og møbler. Det er viktig at du tester fargene hjemme hos deg i dine lysforhold før du bestemmer deg. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall matt (05). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. 

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til. :-)23/10/2020 17:40:42
Go to top