Hanne

Se blogginnlegget spørsmålet er knyttet til.

Lister/dører/vinduer: Klassisk hvit

Tilstøtende rom: Minte breene, deco blue, valmuefrø, tidløs

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Gulv er Berry alle original eik

Tak: Klassisk hvit

Hei! Har lyst til å male gangen i kjelleren, da jeg synes den blir litt kjedelig med fargen Tidløs. Når man kommer ned trappa er veggen i Minty Breeze som man ser på første bildet. Har sett litt på Daydream, ville den ha fungert eller vil den bli for mørk? Gjesterommet nede er det malt 2 vegger med Tidløs og 2 vegger med Valmuefrø. Har lyst å male veggene som er malt i Tidløs med Daydream. Vil den fungere sammen med Valmuefrø?

23/10/2020 12:42:00

Jotun LADY svarer:

Hei, Hanne. Ja og Ja!!  LADY 20142 Daydream er flott både til  LADY 7163 Minty Breeze og til  LADY 1877 Valmuefrø :) Jeg synes så absolutt du bør teste ut denne fargen! Se den her i denne drømmen av en gang - elegant spør du meg : 


https://lady.inspirasjonsblogg.jotun.no/en-drom-av-en-gang/


De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall matt (05). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til. :-)


23/10/2020 18:11:27
Go to top