Magne

Hei. jeg monterer nytt kjøkken med fargekode NCS7500-N og legger en parkett som heter OAK Marzipan muffin 3S. Den er lyse grå. Tak er hvitmalt. Jeg trenger tips på farge av vinduer, vegger og gulvlister? Stue og kjøkken er et rom.(vinkel) Mvh Magne Bang

11/11/2020 11:19:22

Jotun LADY svarer:

Hei, Magne det er veldig mye som kan bli fint til ditt kjøkken, så jeg må be om noen hint om hva du trives med. Blått, grønt, rødt, gult, grått ? Ønsker du lyse eller mørke vegger ? Hvis du har bilder slik at jeg får et inntrykk av rommet og dine møbler så er det supert. Vi snakkes :-) 

12/11/2020 12:52:52

Magne:

Hei. Jeg har ingen bilder da kjøkken ikke har kommet. Jeg liker grått og lyse farger. Mvh Magne

12/11/2020 13:05:06

Jotun LADY svarer:

Hei Magne, uten å kjenne til lysforhold, benkeplate og møbler (særlig sofastoff) er det vanskelig for oss å mene så mye, men jeg kan foreslå at du vurderer  JOTUN 9918 Klassisk Hvit på hvittone på detaljene. Jeg tenker da på lister/karmer/vinduer/dører og tak. På veggene kan jeg foreslå at du vurderer  LADY 1928 Sommersne,  LADY 8470 Smooth White,  LADY 12078 Comfort Grey eller  LADY 0553 Ascott. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg . Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til. :-)  


13/11/2020 10:24:52
Go to top