Frøydis

Vinduer: Teak

Dør: Teak

Garasjeport: Valgfritt

Grunnmur: hvit

Hei. Vi har nylig kjøpt et hus fra 1960, tydelig inspirert fra 1930. Huset er grønt pr nå, noe jeg liker, men samboer er ikke glad i grønn. Vi lurer på om herregårdsgul kan være et alternativ, eller om dere har andre forslag? Huset er tegnet av Thorvald Solheim.

16/11/2020 22:28:44

Jotun LADY svarer:

Hei Frødis :) Jeg synes denne typen hus kler en grønntone. Tror du kanskje naboene vil like en litt mer dempet grønn og dersom grønntonen blir kombinert med mer harmoniske greige toner på muren? Jeg vil foreslå at du vurderer  JOTUN 8413 Herregårdsgrønn kledning med  JOTUN 1491 Slipesten på murfasaden. Se også på  JOTUN 0734 Brunsvart på kledningen med  JOTUN 11130 Shade på muren. Jeg holder en knapp på disse kombinasjonene fremfor en gultone da jeg opplever at dette er farger som fremhever teak og teglstein på en spennende måte. Ønsker du å teste ut  JOTUN 0738 Herregårdsgul vil jeg foreslå en lys mur i  LADY 1024 Tidløs. Maler du huset med Jotuns beste utendørsmaling,  DRYGOLIN Nordic Extreme eller  DRYGOLIN Ultimat, får huset en ekstremt god beskyttelse. Jotun har også en vanntynnet maling med suveren fargegjengivelse og noe mattere utseende for de som foretrekker det, den heter  OPTIMAL

Detaljer males med  DRYGOLIN ULTIMAT Vindu og Dør eller  OPTIMAL Vindu og Dør. Dette er malinger som er tilpasset mindre detaljer som dører, rekkverk, vinduer, møbler osv. Muren maler du med  JOTUN DryTech Murmaling . Følger du linken på de ulike produktene kan du lese mer om hvert enkelt produkt.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun-produkter.

Ta gjerne en titt på våre SLIK GJØR DU filmer: http://www.jotun.com/no/no/b2c/how-to/bli-ekspert-paa-60-sekunder.aspx

Vi ønsker deg lykke til. :-)18/11/2020 10:03:26
Go to top