Julie

Lister/dører/vinduer: Hvit base

Tilstøtende rom: Demring 1269

Møbler/kjøkkenfronter etc.: IKEA kjøkken Veddinge grå (Fargekode 2502 - B, glanskode 30)

Har fargen demring (lady pure color supermatt) i gangen, kjøkken og soverom. Hadde egentlig tenkt å ha den samme i stua, men lurer på om den blir for mørk/kald i tonen da vi har malt NORTHERN MYSTIC som kontrast-vegg i stua? Har nylig lagt nytt laminatgulv i en lys, varm gråtone (pergo modern grey oak). Listene er malt med hvit base (halvblank) tak og dører er klassisk hvit. Ønsker en gråfarge som kan passe til som ikke er alt for mørk. Syns det blir for sterilt med en hvitfarge. Lurer også på hvilken farge på kjøkkenet som kan passe da vi skal montere IKEA Veddinge grå (Fargekode 2502 - B, glanskode 30), da jeg ser at grå harmoni kræsjer litt. Har rustfritt kjøleskap/mikro/ovn/vask og integrerte hvitevarer, samt mørk grå/svart benkeplate og andre svarte detaljer. Skal legge hvite klassiske fliser på veggen. Godt lys fra vinduet i det lille/smale kjøkkenet. På kjøkkenet kan det gjerne være en lysere farge. Takk på forhånd for svar :)

19/11/2020 21:45:24

Jotun LADY svarer:

Hei, Julie ta en titt på  LADY 1928 Sommersne en helt lys, greige farge. Ikke beige, ikke grå, men noe midt i mellom. Varm og lun i tonen. Jeg synes den er fin til  LADY 1269 Demring og  LADY 7613 Northern Mystic men blir den for hvit ?? Hva med den mørkere gråblå  LADY 5343 Industriell Grå på kjøkkenet den er tøff til Veddinge :-) Klikk deg inn på farge- og produkt-linkene der kan du lese mer, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall 

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til og god helg :-)20/11/2020 13:58:24
Go to top