Christine

Lister/dører/vinduer: Egghvit

Tilstøtende rom: Lyst

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Diverse

Tak: Egghvit

Hei! Har en kjellerstue som brukes til kinorom. Ligger under bakken, så har ikke vinduer (bare to falske med lys bak). Paneltak og «vinduer» malt i eggehvit (kan endres). Mørkt skipsgulv. Downlights i taket. Føler veggfargen går sånn i ett med sofaen. Ønsker en farge som gir kontrast til sofaen. Har du noe forslag? 😊

19/11/2020 22:48:34

Jotun LADY svarer:

Hvis rommet hovedsakelig brukes som Kino ser jeg for meg mørkere vegger i  LADY 20142 Daydream,  LADY 20145 Wisdom,  LADY 8469 Green Leaf eller  LADY 8304 Timian. Taket kan gjerne også dempes litt ned med samme farge som veggen eller hva med  LADY 12078 Comfort Grey :-) Klikk deg inn på farge- og produkt-linkene der kan du lese mer, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall 

Detaljer i treverk som paneltak, lister, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


20/11/2020 14:22:25

Christine:

Hei! Tusen takk for svar! Ja, rommet brukes hovedsakelig til kino (og noe oppholdsrom for ungdommen i huset) - så enig i at det kan endres til en mørkere farge 😊👍🏼. Jeg har sett på fargene du foreslår, og liker best Wisdom og Timian. Wisdom ser spennende ut, men samtidig litt redd for at den kan bli litt for lilla?? Timian ser vedig fin ut, men kan jeg beholde pynteputene da? (Kjøpte nye i fjor, så hadde vært greit å ikke bytte de ut) Eller bør jeg ha noe puter som tar opp grønnfargen? Hvis jeg maler taket i Comfort Gray, bør de «falske vinduene» males i den fargen også - eller fortsatt være hvite? Kan det være en annen farge som eventuell hadde vært fin, har sett på Hipster Brown, Vintage Brown, Kalkgrå, Valmuefrø, Varmgrå og Mohair. Tusen takk for hjelp 😊

23/11/2020 15:33:09

Jotun LADY svarer:

 LADY 20145 Wisdom er rå-tøff, en dyp, svartaktig rødlilla tone. Fargen tilfører både magi, eleganse og dybde. Tonemessig er den rødere enn mange andre lillatoner, men først og fremst er det dybden/sortheten i denne fargen som gjør den unik. Den er nærmest sortaktig i sin fremtoning, men med en lun undertone i plomme. Klikk deg inn på fargelinken så kan du se den brukt på vegg.

Ta også en titt på disse blogg innlegget :-) 
https://lady.inspirasjonsblogg.jotun.no/lady-20145-wisdom/

https://lady.inspirasjonsblogg.jotun.no/en-festaften-i-magiske-farger/

 LADY 8304 Timian er også lekker, jeg anbefalte denne grønne tonen nettopp med tanke på putene og den lyse tonen i sofen så absolutt også et godt valg, jeg vil anbefale en prøveboks av begge :-) 


24/11/2020 13:22:48

Christine Nordbakke:

Supert, tusen hjertelig takk! Jeg kjøper en prøveboks av begge to 😊👍🏼 Så glad for denne tjenesten dere har, genialt for oss som ikke er så gode på farger!

24/11/2020 17:02:34
Go to top