Anne

Se blogginnlegget spørsmålet er knyttet til.

Lister/dører/vinduer: Hvit nå, men skal bli elegant / samme som veggene. Taket i stuen blir mest sannsynlig hvitt enn så lenge så kanskje hvite lister øverst

Tilstøtende rom: Løvsal og elegant

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Lys tre og hvitpigmentert tre

Tak: Hvit, usikker på hvilken

Hei, jeg lurer på hvilken farge jeg skal male i stuen vår. Har fått en fargerik skjenk og har en petroleumsblå sofa, se bilde. Ellers i huset har vi st pauls blue, iconic og cityscape enn så lenge. I gangen som binder de fleste rom sammen blir det løvsal og har planer om å ha elegant på alle innerdører og kanskje gelender i trappen i gangen. Stuen har store vinduer mot sør og er delvis åpen inn til kjøkken som har hvit kjøkkeninnredning (usikker på om jeg skal ha samme farge på vegger på kjøkkenet som i stuen eller ha en annen). Mye lyst og hvitpigmentert tre på møbler og gulv. Vil ikke ha en brunlig farge på veggene og ikke de mest dempede grålige. Har fundert på cityscape i stuen, kan den funke? Elegant kunne kanskje vært tøft men redd det blir litt mørkt. Tips til andre farger som kan bli bra? :)

20/11/2020 08:58:14

Jotun LADY svarer:

Hei Anne jeg tror  LADY 6379 Cityscape kan bli rå-tøff både til den blå sofaen men også til alle de deilige fargene i skapet. I kjellerstuen tidligere i uken snakket vi også om  LADY 11175 Adventure kan den fungere her ? 

20/11/2020 14:48:16
Go to top