Anne

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Hvit nå, men skal bli elegant / samme som veggene. Taket i stuen blir mest sannsynlig hvitt enn så lenge så kanskje hvite lister øverst

Hei, jeg lurer på hvilken farge jeg skal male i stuen vår. Har fått en fargerik skjenk og har en petroleumsblå sofa, se bilde. Ellers i huset har vi st pauls blue, iconic og cityscape enn så lenge. I gangen som binder de fleste rom sammen blir det løvsal og har planer om å ha elegant på alle innerdører og kanskje gelender i trappen i gangen. Stuen har store vinduer mot sør og er delvis åpen inn til kjøkken som har hvit kjøkkeninnredning (usikker på om jeg skal ha samme farge på vegger på kjøkkenet som i stuen eller ha en annen). Mye lyst og hvitpigmentert tre på møbler og gulv. Vil ikke ha en brunlig farge på veggene og ikke de mest dempede grålige. Har fundert på cityscape i stuen, kan den funke? Elegant kunne kanskje vært tøft men redd det blir litt mørkt. Tips til andre farger som kan bli bra? :)

2020-11-20 08:58:14

Fargerådgiver svarer:

Hei Anne jeg tror  LADY 6379 Cityscape kan bli rå-tøff både til den blå sofaen men også til alle de deilige fargene i skapet. I kjellerstuen tidligere i uken snakket vi også om  LADY 11175 Adventure kan den fungere her ? 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei, litt sent svar her. Har fundert en del på farger i stuen og cityscape er fortsatt en mulighet, men blitt litt usikker. Tenker kanskje en lysere farge blir bedre. Vil ikke ha hvite vegger dog. Har dere tips til lysere farger med energi (ikke får grå/dempet) som kan passe i stuen min? grønt/blått/corall/ev. andre?:)

29/01/2021 09:06:24

Fargerådgiver svarer:

Hei igjen Anne vi har i lang tid prøvd å hjelpe, skjønner at du er usikker fargevalg er ikke alltid så lett. Mitt beste råd er at du kontakter en lokal interiørkonsulent som sammen med deg kan diskutere ulike muligheter og vurdere ulike farger hjemme hos deg i dine lysforhold med fargene du har. På den måten er det enklere å få en bedre oversikt og i samarbeid med deg komme frem til den best løsningen, ikke så lett for oss her bak en pc skjem med 1 bilde, vi må melde pass nå. Lykke til :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun