ON

Lister/dører/vinduer: Svart inngangsdør, hvite dører i gangen til andre rom

Tilstøtende rom: Hvit

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Svart konsoll bord

Tak: Hvit

Jeg ønsker å male gangen min kanskje i beige eller grå. Gangen er hvit fra når jeg overtok leiligheten og syns det er litt kjedelig. Tenker kanskje en lys beige kunne vert fint, men vil gjerne høre deres råd og forslag til farge. Det er ikke vindu i gangen, så vil tenke at den må være litt lys.

20/11/2020 09:36:41

Jotun LADY svarer:

Hei :-) til dine sorte detaljer ser jeg for meg  LADY 12076 Modern Beige,  LADY 12075 Soothing Beige,  LADY 12125 Impression eller  LADY 1303 Observe. Hvis du har lyst til å tøffe deg enda litt mer er  LADY 11175 Adventure rå-lekker til sorte detaljer :-)

Klikk deg inn på farge- og produkt-linkene der kan du lese mer, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall 

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.  

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


20/11/2020 15:12:16
Go to top