Helene

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : RAL 7016

Tilstøtende rom : Ikke malt enda.

Møbler/kjøkkenfronter etc. : Møbler i lys eik . Kjøkken i NCS-7000

Tak : Klassisk hvit

Hei, Vi holder på med totalrenovering av enebolig og har satt inn nye vinduer og innerdører i RAL 7016. Her forstått at det er en del blått i den gråfargen, så trenger derfor litt hjelp til hvilke farger inne som kan være lurt å velge. Hadde sett for meg noen litt varme grå-beige farger til stue og kjøkken som er et stort rom, som f eks varm grå, washed linen, form. Eller kan dette bli litt feil til vinduer og dører da? Er det bedre å gå for noen mer nøytrale gråfarger? Sett en del på grå harmoni, evt antikkgrå eller sheer grey til oppholdsrommene. Har dere noen gode innspill her? :) Har fire soverom som også skal males, og ønsker litt mer farger på disse, noen forslag her på farger som går inn i en palett med både RAL 7016 og en lys, varm grå farge i oppholdsrommene? Gjerne noe blå eller grønn. På forhånd takk for hjelpen. Mvh Helene

2020-11-24 15:50:07

Fargerådgiver svarer:

Hei, Helene det er blått i 7016 så  LADY 10679 Washed Linen kan blir litt "gul". Jeg holder en knapp på  LADY 1622 Refleksjon,  LADY 12077 Sheer Grey,  LADY 12078 Comfort Grey,  LADY 0394 Varmgrå,  LADY 4744 Sophisticated Blue,  LADY 4638 Byge,  LADY 7628 Treasure,  LADY 7629 Antique Green og  LADY 7613 Northern Mystic.

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargetonen, se bilder og finne mer inspirasjon og anbefalte hvittoner. Du finner også nyttig informasjon om riktig produkt til flatene du skal male. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. 

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-) 

 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun