Torill

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Bomull

Tilstøtende rom : Krydderurt

Møbler/kjøkkenfronter etc. : Grå seng, hvite møbler (likner bomull) som kommode og klesskap

Tak : Bomull

Hei! Ønsker fargeforslag til vårt soverom som ligger i kjeller. Dør, lister, vinduer og tak er bomull, samt klesskap, nattbord og kommode.. Gulv er grått og seng er grå.. ønsker en varm farge!

2020-11-24 16:54:15

Fargerådgiver svarer:

Hei Torill :) Uten bilder er det vanskelig for oss å mene så mye. Det er nemlig svært mange varme farger som står godt til  LADY 1453 Bomull, i grunn de aller fleste ;) Jeg kan allikevel foreslå at du vurderer en spennende terrakotta tone som  LADY 20120 Organic Red :) Se også på  LADY 20047 Blushing Peach og  LADY 20046 Savanna Sunset. La deg gjerne inspirere av   LADY 20120 Organic Red her : 

https://lady.inspirasjonsblogg.jotun.no/jul-i-varme-nyanser-hos-vibeke/


Klikk deg inn på farge- og produkt-linkene der kan du lese mer, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge
 LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall 

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Tusen takk for raskt svar! Her kommer det noen bilder...jeg kom på at det viktigste er at fargen passer til kunsten vår! 3 bilder med hvit bakgrunn og damer tegnet i brun/Orange og gullramme i tillegg til bomull farge på lister, og møbler, grått gulv og grå seng.. hva tenker du er fint da?? Får ikke lastet opp bilder..

05/12/2020 13:50:00

Fargerådgiver svarer:

Hei, Torill :) Bildene har dessverre ikke kommet med...kan du forsøke å sende dem på nytt?

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Av en eller annen grunn fikk jeg ikke lastet opp bilde fra mobil, så ble veldig dårlig kvalitet..håper dere får litt inntrykk..

16/12/2020 08:27:12

Fargerådgiver svarer:

Hei :) Jeg ser for meg at en grønntone vil bli en fin kontrast til de varme oransje tonene i kunsten og gullrammene. Jeg vil foreslå at du vurderer  LADY 8252 Green Harmony. Se også gjerne på en lys, men lun tone som  LADY 10290 Soft Touch,  LADY 12083 Devine eller vår nye  LADY 12120 Desert Pink. Hvilken du skal velge avhenger av hvilken som står best til dine gulv og møbler. Det er viktig at du tester fargene hjemme hos deg i dine lysforhold før du bestemmer deg. Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)





Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Tusen takk! De skal jeg sjekke ut!

16/12/2020 10:45:14

Fargerådgiver svarer:

Så bra, da ønsker vi deg lykke til med fargevalget og en fortsatt fin adventstid :)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun