Karoline

Hei! Vi skal male huset vårt til våren i fargen jotun antikkgrå. Hvilken farge anbefaler dere til vinduskarmer (letthet, eggehvit, bomull?), grunnmur (grafittgrå, valmuefrø eller en annen mørk grå?) og malt tretrapp ved kjøkkeninngang (samme som grunnmur?)? Rekkverk skal byttes til smijern på balkong og inngangspartier og glass med svart håndløper på veranda. Verandadekke er grånet kebony. Ellers er det mye grønt ifm gress og tujahekk rundt huset. Innkjørsel/gårdsplass skal asfalteres med brosteinkant. Jeg er usikker på fargekode på garasjeport og vindusprosser (høyst sannsynlig eggehvit eller bomull). Ytterdører skal males i en blåsvart farge (railings fra farrow and ball). Taket er vasket og malt siden sommerbildene ble tatt og fremstår nå som noe glanset svart. Legger ved bilder av huset. På forhånd takker jeg for hjelpen.

11/01/2021 09:45:12

Jotun LADY svarer:

Hei, Karoline :) Jeg kan foreslå at du vurderer  LADY 1024 Tidløs på staffasjen og  JOTUN 1877 Valmuefrø på grunnmur :) Fargen på ytterdøren kjenner jeg ikke til, så det blir viktig at du selv vurderer denne fargen inn i paletten. Ønsker du en Jotuns farger på ytterdøren vil jeg foreslå  JOTUN 9938 Dempet Sort

Maler du huset med Jotuns beste utendørsmaling,  DRYGOLIN Nordic Extreme eller  DRYGOLIN Ultimat, får huset en ekstremt god beskyttelse. Jotun har også en vanntynnet maling med suveren fargegjengivelse og noe mattere utseende for de som foretrekker det, den heter  OPTIMAL

Detaljer males med  DRYGOLIN ULTIMAT Vindu og Dør eller  OPTIMAL Vindu og Dør. Dette er malinger som er tilpasset mindre detaljer som dører, rekkverk, vinduer, møbler osv. Muren maler du med  JOTUN DryTech Murmaling . Følger du linken på de ulike produktene kan du lese mer om hvert enkelt produkt.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun-produkter.

Ta gjerne en titt på våre SLIK GJØR DU filmer: http://www.jotun.com/no/no/b2c/how-to/bli-ekspert-paa-60-sekunder.aspx

Vi ønsker deg lykke til. :-)


12/01/2021 14:49:21
Go to top