VA

Vi skal bytte kledning på vårt rekkehus og i den forbindelse ønsker vi å bytte farge. Huset er fra 50-tallet og har rødbrunt tak, så ønsker farger som får huset til å se mer moderne ut. Vi bor rett ved en skog og det er grønt og fint rundt oss. Vi har lys gult i dag, men vi ønsker noe helt nytt. Hvilke farger anbefaler du? Har sett at labrador er fin. Er det andre retninger vi kan ta? Og hva med andre detaljer som listverk?

12/01/2021 18:45:23

Jotun LADY svarer:

Hei :) Jeg ser for meg at  JOTUN 0734 Brunsvart vil bli lekkert på dette rekkehuset!  JOTUN 0734 Brunsvart er nydelig til rødbrunt tegl-tak. Velg gjerne staffasje i  JOTUN 1016 Blek Sand og/eller  JOTUN 1284 Svolvær, og grunnmur i  JOTUN 11130 Shade eller  JOTUN MUR 1491 Slipesten. Terrasse-plattingen kan vi foreslå beises med  TREBITT Terrassebeis i fargen 90018 Skyggebrun.


https://www.jotun.com/no/no/b2c/products/exterior/trebitt/terrace.aspx?q=Farger


Maler du huset med Jotuns beste utendørsmaling,  DRYGOLIN Nordic Extreme eller  DRYGOLIN Ultimat, får huset en ekstremt god beskyttelse. Jotun har også en vanntynnet maling med suveren fargegjengivelse og noe mattere utseende for de som foretrekker det, den heter  OPTIMAL

Detaljer males med   DRYGOLIN ULTIMAT Vindu og Dør eller  OPTIMAL Vindu og Dør. Dette er malinger som er tilpasset mindre detaljer som dører, rekkverk, vinduer, møbler osv. Muren maler du med  JOTUN DryTech Murmaling . Følger du linken på de ulike produktene kan du lese mer om hvert enkelt produkt.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun-produkter.

Ta gjerne en titt på våre SLIK GJØR DU filmer: http://www.jotun.com/no/no/b2c/how-to/bli-ekspert-paa-60-sekunder.aspx

Vi ønsker deg lykke til. :-)

13/01/2021 14:42:25
Go to top