Lise

Lister/dører/vinduer: Hvit

Tilstøtende rom: 8281 Pale Linden

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Kjøkkenfronter: Veddinge grå IKEA, fargekode 2502 - B, glanskode 30

Tak: Hvit

Hej. Jeg har en liten leilighet, hvor jeg har åpen stue- og kjøkkenløsning. I stuen har jeg malt med 8281 Pale Linden. Her er der hvite lister og tregulv i eik. På kjøkkenet skal jeg ha kjøkkenfronter fra IKEA, Veddige lysegrå, fragekode 2502 - B og benkeplate i lys grå betong. På kjøkkenet er gulvet Marmoleum lilac, NCS: 3005-R50B. For å skape et rolig uttrykk i kjøkkenet har jeg tenkt å male veggene her i en gråfarge som passer til kjøkkenfrontene. Jeg har forsøkt med fargeprøver på: 5081 Fabrikk og samme fargekode som frontene (2502-B), men synes begge disse to er litt for mørke. Er der en lysere gråfarge som kan passe til Veddinge grå kjøkkenfronter (2502-B) og Pale Linden (8281), samt lys grå-lilla gulv (NCS: 3005-R50B), hvit tak, hvite lister og hvite dører? På forhånd takk! Mvh Lise

12/01/2021 19:45:09

Jotun LADY svarer:

Hei Lise, dersom de hvite detaljene er i en helt ren hvittone som  JOTUN 9918 Klassisk Hvit vil jeg foreslå at du vurderer  JOTUN 1622 Refleksjon eller  LADY 1928 Sommersne på veggene. Du kan også vurdere  LADY 9915 Morgendis, ....eller rett og slett velge  JOTUN 9918 Klassisk Hvit, som detaljene. Det vil gi ett delikat uttrykk i møte med de kjølige gråblå kjøkkenfrontene og dessuten til grønntonen i stuen ;) Klikk deg inn på farge- og produkt-linkene der kan du lese mer, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall 

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)13/01/2021 14:58:30
Go to top