Linda

Lister/dører/vinduer: Bomull

Tilstøtende rom: Organic red, Green Leaf og Letthet

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Svart og hvitoljet eik

Tak: Hvit

Hei, Jeg har en åpen løsning fra yttergang inn mot stue, og videre inn til kjøkkenet. I gangen har vi malt i Organic red. Denne fargen fortsetter på veggen ned trappegangen til underetasjen, som er en av veggene i stuen. Bak sofaen i stuen har jeg malt i fargen Raw Canvas, men jeg syntes ikke denne helt matcher fargen i gangen. Derfor ønsker å male i en ny farge som starter bak sofaen og fortsetter på resten av stueveggen (der det nå er hvitt). Fra stuen kommer man over til kjøkkenet som er malt i Green Leaf, så fargen må passe til denne også. Ønsker en dus og varm farge, gjerne i en rosatone. Har vurdert desert pink, men usikker på om den passer til Organic red? Kom gjerne med flere fargeforslag😊 Vennlig hilsen Linda

12/01/2021 22:39:02

Jotun LADY svarer:

Hei Linda jeg synes absolutt at  LADY 12120 Desert Pink er fin sammen med  LADY 20120 Organic Red men se gjerne også på  LADY 10580 Soft Skin,  LADY 2024 Senses og  LADY 12083 Devine. Alle disse er også lekre i møte med   LADY 8469 Green Leaf :-)

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargetonen, se bilder og finne mer inspirasjon og anbefalte hvittoner. Du finner også nyttig informasjon om riktig produkt til flatene du skal male. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


13/01/2021 15:12:13
Go to top