MA

Lister/dører/vinduer: Bomull

Tilstøtende rom: Bomull

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Svarte fronter/svart benkeplate. Lys grå sofa, cognac stol

Tak: Bomull (?)

Hei! Vi skal pusse opp 2.etg som består av åpen stue/kjøkkenløsning med tilstøtende trapperom. Ønsker hjelp til fargevalg. Kjøkkenet blir svart med svart benkeplate. Gulv er ikke helt bestemt ennå, men blir nokså lyst. Har tenkt på modern beige som gjennomgående farge. Vil modern beige gå fint sammen med adventure? Er det eventuelt noen grønnfarger som går bra i lag med både modern beige og adventure? Vi må nok male taket også, tenkte i utgangspunktet at det fortsatt skulle være hvitt, men er åpen for forslag. Alt av vinduskarmer er i bomull. Legger med bilde av tegnet kjøkken, samt av stue slik den er per i dag. Vegger og gulv skal byttes, men møblene (sofa og stol) blir værende. Takk for hjelpen

13/01/2021 07:37:41

Jotun LADY svarer:

Hei :-)  LADY 12076 Modern Beige er helt nydelig sammen med  LADY 11175 Adventure og begge er rå-tøffe til sort kjøkken så tommel opp for det valgte. Hva med tak i  LADY 12076 Modern Beige vegg og tak i samme farge er lekkert. Ønsker du grønt til disse er gylne grønntoner som  LADY 8422 Green Marble, den litt gråere  LADY 8304 Timian eller de lysere  LADY 8469 Green Leaf og  LADY 8252 Green Harmony lekre :-) Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargetonen, se bilder og finne mer inspirasjon og anbefalte hvittoner. Du finner også nyttig informasjon om riktig produkt til flatene du skal male. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


13/01/2021 15:26:13
Go to top