Therese

Lister/dører/vinduer: Eggehvit

Tilstøtende rom: Soft teal

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Eik

Tak: Hvit

Hei, Vi har ett lekerom/hobbyrom/tv-stue som ble innredet da barna var små. Mannen min syntes den gangen at rommet trengte farger og satte opp kjøkkenskap fra Ikea med fronter i ulike farger. I dag er ikke det like kult, da barna er blitt ungdommer og vi ønsker å male alle frontene i en farge som gjør at kjøkkenskapene forsvinner litt i interiøret og ikke fremstår så massiv. Veggene bak sofa er malt i Soft Teal (glatt gipsvegg), mens veggen bak kjøkkeninnredningen og mot vinduene er i panel og i dag hvitbeiset. Planlegger å male panelveggene på nytt men usikker på farge (trenger råd), og lister og rundt vinduer helt kritthvitt (i dag bomull eller eggehvit). Fargene på kjøkkenfrontene må også stå til gul/brun eik, som er på gulv og platen på kjøkkenet. Mvh Therese

13/01/2021 08:49:21

Jotun LADY svarer:

Hei, Therese hva med alle veggene i  LADY 6350 Soft Teal og skapfronter ton i ton i  LADY 6352 Evening Green og/eller  LADY 5180 Oslo. Alt i  LADY 6350 Soft Teal kan også bli lekkert, da gjerne med ulike glans. Hva med  LADY Supreme Finish matt på veggen og halvblank på skapfrontene :-) Vil du gjøre det enklere og senere skifte veggfarge uten å måtte male skapfrontene så er  LADY 9938 Dempet Sort eller  LADY 1434 Elegant også lekkert :-) Panelvegg og skap maler du med  LADY Supreme Finish, frontene må du grunne med  Jotun Superheft grunning eller  Jotun Superheft grunning avhengig av underlaget. Klikk deg inn på produkt linken så kan du lese mer om egenskaper på de ulike produktene. Klikker du deg inn på fraglinken kan du lese mer om fargene :-) 

13/01/2021 15:34:59

Therese :

Takk for raskt svar. De grønne kjøkkenfrontene er i glass. Kan jeg male de med samme grunning og maling ?

14/01/2021 00:36:45

Jotun LADY svarer:

Ja det kan du, jeg ser nå at jeg anbefalte  Jotun Superheft grunning to ganger i går ;-) Til glass anbefaler vi  Jotun Superheft grunning på resten  Jotun Heftgrunning Universal den lukter litt mindre og er bedre hvis du skal male alt inne i huset :-) 

14/01/2021 13:39:59
Go to top