Lise

Se blogginnlegget spørsmålet er knyttet til.

Lister/dører/vinduer: hvit

Tilstøtende rom: blå

Møbler/kjøkkenfronter etc.: grå

Tak: hvit

Hei, vi ønsker å male et soverom og liker veldig godt blåfargen som er på vedlagte bilde. Men vi klarer ikke helt å finne denne. Kan dere hjelpe meg? Vet at det kanskje ikke er det enkleste å se etter vedlagte bilde pga lys osv, men kan dere tipse meg om noe som kan ligne?

13/01/2021 10:37:06

Jotun LADY svarer:

Hei Lisa bilde av et bilde er ikke det beste dessverre men hva med  LADY 4863 Statement Blue,  LADY 4625 Nordisk Hav,  LADY 5455 Industrial Blue eller  LADY 4072 Blåtind. Ta gjerne en titt på ulike blåfarger her: https://lady.inspirasjonsblogg.jotun.no/blafarger-nyanser-av-blatt/ Klikk deg også inn på farge-linkene vedlagt der kan du lese mer om fargetonen, se bilder og finne mer inspirasjon og anbefalte hvittoner. Du finner også nyttig informasjon om riktig produkt til flatene du skal male. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


13/01/2021 16:01:21
Go to top