Andreas

Lister/dører/vinduer: Hvite

Tilstøtende rom: Deco Blue (soverom), Hvit (kjøkken)

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Blå sofa (Petrol)

Tak: Hvit

Hei, jeg har helsparklet stue og gang og får ny sofa i fargen Petrol (blå, se gammel sofa redigert i omtrent samme farge, eller fargekode på bilde 1). Jeg har nylig malt soverommet i Deco blue, og kan godt eksperimentere med spennende farger. Jeg vurderer Masala eller Gul Antikk i gangen, hvor man kan se inn i stuen. Der tenker jeg en kontrastvegg i enden med Nothern Mystic. På de andre veggene i stuen tenker jeg Antikk Grå. Jeg vurderte å male lister i samme farger som veggene, men ser at det kanskje blir litt merkelig. Jeg har testet fargene ved å redigere inn fargene på bildene, men de ser ikke helt riktig ut. Kom gjerne med innspill til andre farger som passer. Med vennlig hilsen Andreas

14/01/2021 20:14:23

Jotun LADY svarer:

Hei Andreas

Du er absolutt inne på en spennende palett ;) Jeg synes  LADY 1392 Gul Antikk blir litt for snill, så den ville jeg droppet. I tillegg til  LADY 10428 Masala se på  LADY 10001 Dijon Yellow til gangen. Gulvlister i samme farge som veggen er lekkert spør du meg. Lykke til og god helg ;)

Velg gjerne vår vakreste veggmaling noensinne  LADY Pure Color den gir veggen et supermatt, mykt og eksklusivt utseende med en unik fargegjengivelse. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Lykke til :-)


15/01/2021 11:00:59
Go to top