Mona

Se blogginnlegget spørsmålet er knyttet til.

Lister/dører/vinduer: Er eggehvite I dag

Tilstøtende rom: Alt i eggehvit

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Kjøleskapet og komfyr er i stål, ellers er alt i eggehvit

Hei vi skal hjelpe min datter å male i hennes leilighet. Vi skal male kjøkkenet skapene og listene rundt kjøkken dørene. Vi har tatt vekk kjøkken øy og hun har fått svart bord i 80/140cm. Benkeplaten er i svart stein og hun har ikke råd til å skifte ut. Vi lurer på om hele kjøkkenet og bakvegg kunne vært fint i samme farge. Mulig elegant, dempet sort eller antrasitt. Mulig resten av kjøkken/stue i tidløs, eggehvite eller noe annet lyst. Leiligheten er liten og veldig kjedelig. Gulvet er i skipsgulv i en mørk brun farge. Dette liker hun ikke men for dyrt å skifte. Er det lurt å ha kjøkken og bakvegg i samme farge. Er det feil med mørkt kjøkken? Vi må ha råd

14/01/2021 20:33:18

Jotun LADY svarer:

Hei Mona

Kjøkkenfronter og bakveggen i samme farge gir et sømløst utrykk og vil virke harmonisk og rolig ;)  LADY 9938 Dempet Sort er min favoritt men  LADY 1434 Elegant blir heller ikke feil. Farger som  LADY 1024 Tidløs og   LADY 1001 Egghvit kan fint fungere som farger på stuen. Ønsker du en litt varmere tone se på  LADY 1376 Frostrøyk  som er en lun og lys grålig tone, - perfekt for den som ønsker seg en varm helt lys farge på veggen. Se også på de litt mer kulørte  LADY 12083 Devine ,  LADY 10290 Soft Touch eller  LADY 12125 Impression. Dette er farger vi ser mye av om dagen. De vil jobbe godt mot gulvet og gjøre alt mer harmonisk.

Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Supreme Finish eller  LADY Interior Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


15/01/2021 11:32:32
Go to top