brit jane

Lister/dører/vinduer: bomull

Tilstøtende rom: balanse

Møbler/kjøkkenfronter etc.: s5005-g20y og s6005-g20y

Tak: eggehvitt- kan endres

Hei Vi pusser opp et helt hus. Det har åpent kjøkken og stue løsning, her har vi valgt fargene balanse i stua og minty breeze på kjøkkenet. Kunne dere anbefalt en annen farge enn minty breeze som harmonerer til balanse? Kjøkkenfrontene er matt sorte, benkeskiven er lys eik og karmer er bomull. Vi har en stor peis i stuen jeg ønsker å male mørk grå mot sort. Hvilken farge harmonerer best til balanse? Videre har vi en ganske stor gang med trapp opp til 2. etasje. Her er det panel på vegger og tak. I denne gangen er det en typisk 50- tallstrapp med ubehandlet tre i trappen, hvitt rekkverk og mørk tre på gelenderet. Vi skal ha 4 pax garderober i fargen s5005-g20y. Dekorfliser på gulv, italy#1 fra historiske fliser. Gangen er hvit, men siden det er hvitt i flisene på gulvet og bomull på lister kunne vi tenke oss en lys grå farge i hele gangen. Gråfargen skal passe til bomull, den grågrønne fargen med fargekode over og dekorflisene. Denne gangen går rett inn på et vaskerom. Her skal det være skapfronter med s6005-g20y. Og grå litt spettede fliser på gulv. og sort benkeskive. Kunne dere anbefalt en mørkere grå inne på vaskerommet, el en annen farge som harmonerer til de grønne frontene. I denne gangen er det også en bitte liten do. Her fortsetter vi med samme dekorfliser på gulv. Kan dere anbefale en farge der inne? Fargen bør passe til den grå gangen. Jeg elsker denne siden, og elsker å male så håper på god inspirasjon fra dere :) Hilsen Brit Jane

14/01/2021 21:12:16

Jotun LADY svarer:

Hei Brit Jane, jeg tror absolutt  LADY 7163 Minty Breeze vil bli flott på kjøkkenet ditt, og hva med  LADY 9938 Dempet Sort på peisen? I gangen kan vi foreslå  LADY 8470 Smooth White, og hva med  LADY 1024 Tidløs på toalettet og på vaskerommet? Vurder også  LADY 8470 Smooth White på både kjøkkenet og i gangen,  LADY 9938 Dempet Sort på peisen, med  LADY 7163 Minty Breeze på vaskerommet og  LADY 1024 Tidløs på toalettet. 

Også vil jeg foreslå  LADY 7163 Minty Breeze på kjøkkenet med  LADY 1434 Elegant på peisen,  LADY 1973 Antikkgrå på vaskerommet,  LADY 1391 Lys Antikkgrå i gangen og  LADY 1024 Tidløs eller  LADY 7555 Soft Mint på toalettet. 

Klikk deg inn på farge- og produkt-linkene der kan du lese mer, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall 

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


15/01/2021 12:35:44
Go to top