Inga

Lister/dører/vinduer: NCS N 0500 Hvit

Tilstøtende rom: maling av hele huset /kontrastvegg i dempet sort

Møbler/kjøkkenfronter etc.: matt svart (base)

Tak: NCS N 0500 Hvit

Hei! Vi har kjøpt oss nybygg (rekkehus) og har i den anledning mulighet til å male hele huset i en farge før overtagelse. Vi skal ha matt sort kjøkken (HTH base). Vi har samtidig mye svart interiør (tv-benk, stoler, bord). Gulvet er eikeparkett i hvitmix. Det blir spotter i hele huset, samt svarte stikk og brytere. Vi har sett litt på Form og Marrakesh. Vi ønsker å male en kontrastvegg i dempet sort og muligens male soverommet i Matrix. Tror dere Form eller Marrakesh vil passe best når det er snakk om hele huset (også i gang, trapp osv)? Eller har dere noen andre forslag til farger som kunne passet bedre?

14/01/2021 21:13:37

Jotun LADY svarer:

Hei, Inga om du skal velge  LADY 1352 Form eller  LADY 1623 Marrakesh har bare med smak og behag å gjøre.  LADY 1352 Form er en min personlige favoritt av disse , - en lun, behagelig og passe mørk varmgrå farge som fungerer til alle hvittoner. Uten bilder av alle rom, gulv og møbler er det vanskelig for meg å gi råd om andre farger.   LADY 9913 Matrix blir kjølig mot begge disse, nesten blålilla, så jeg ville enten valgt en mer markert blåtone som  LADY 4638 Byge eller hva med  LADY 1434 Elegant til soverommet ?  Klikk deg inn på farge- og produkt-linkene der kan du lese mer, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall 

Detaljer i treverk som lister, vindu, dør, karmer, panelvegg og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


15/01/2021 11:23:34
Go to top