Ida

Lister/dører/vinduer: Ingen lister

Tilstøtende rom: Skal

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Male alt

Hei! Vi skal male hele leiligheten vår (160kvm) og har landet på hvit komfort i de største rommene + alle tak. I en stue som grenser det ene hvit komfort-rommet har vi lyst på en relativt lys gul (kanskje litt mot beige?) farge. Har dere tips til en det kunne være? En som harmonerer godt med hvit komfort? Vi tenker da å male taket i det rommet med hvit komfort. Også skal vi male et rom i en blå eller grønn (ev gjerne blå-grønn) farge (ikke mørk). Også der vil taket males med hvit komfort. Har dere tips her? Si ellers veldig gjerne ifra om dere tenker noe av dette synes «feil», feks maling av både tak og vegger i hvit komfort. Vi landet på den da vi ønsker en lys, men varm/klassisk farge – mot hvit, men ikke klassisk hvit-hvit. Takk! Ida

14/01/2021 22:55:20

Jotun LADY svarer:

Hei Ida,  LADY 8395 Hvit Komfort står godt i møte med de aller fleste gulbeige tonene. Se den gjerne i kombinasjon med vår nye  LADY 1276 Soft. En dempet gyllen tone. Dette er en god, beige tone som fungerer utmerket som basisfarge. Se den gjerne i kombinasjon med blåfargen  LADY 5030 St. Pauls Blue eller grønntonen  LADY 8479 Evergreen til soverommet! 

Klikk deg inn på farge- og produkt-linkene der kan du lese mer, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall 

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


15/01/2021 12:53:52
Go to top