Tn

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Letthet

Tilstøtende rom : Space, washed linnen

Møbler/kjøkkenfronter etc. : Space, mohair

Tak : Letthet

Hei Jeg ønsker forslag til farge til å male alle gulv i leiligheten. Kjøkken har Space på vegg og overskap, underskap i farge mohair. Gang har Space på både vegg og dører/ lister. Et soverom er i washed linnen. Stue ikke malt enda men vurderer å ta space der også , event en vegg i en mørkere. Har du forslag? Og så er det to soverom til som skal ha farger som skal matche gulvfargen jeg velger å male i hele leiligheten. Setter pris på fargeforsslag til disse veggene ( gjerne blå/grønn, elsker minty breeze) og mest av alt forslag til gulvfarge som passer alt dette.

2021-01-14 23:42:31

Fargerådgiver svarer:

Hei :) Vi hjelper deg gjerne, men uten bilder er det vanskelig for oss å gi gode råd. Har du anledning til å sende oss bilder slik at vi får ett inntrykk av lysforhold, gulv og møbler så er det til stor hjelp for oss. Hører fra deg :)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Første bilde er soverom med washed linen. Bilde 2 er av gangen. Bilde tre er soverom som ønsker tips til veggfarge ( skal male vindu i letthet) og gulvfarge som kan passe til alle rom.

19/01/2021 09:32:40

Fargerådgiver svarer:

Hei :) Jeg ser for meg at helt lyse gulv i  LADY 1024 Tidløs vil bli lekkert, og hva med soverom i  LADY 7163 Minty Breeze og  LADY 5030 St. Pauls Blue? Ønsker du en fondvegg i stuen som du kan kombinere med  LADY 10678 Space kan vi foreslå  LADY 6325 Balanse eller  LADY 5180 Oslo ;) Klikk deg inn på farge- og produkt-linkene der kan du lese mer, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall .

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. Gulv males med Trestjerners Gulvmaling.

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)



Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei Et rom med washed linen og et rom i serene blue. Du forslo tidløs på gulv , har sett litt på smooth white. Hvilken passer best til disse to rommene?

07/02/2021 22:55:26

Fargerådgiver svarer:

Hei :) Jeg opplever  LADY 8470 Smooth White og  LADY 10679 Washed Linen litt for like uten å være like i samme rom.. Jeg holder en knapp på  LADY 1024 Tidløs som gulvfarge i begge rom :) ...Hvis ikke du velger gulv i  LADY 10679 Washed Linen på rommet med  LADY 5490 Serene Blue  og  LADY 5490 Serene Blue (eller  LADY 1024 Tidløspå gulvet i rommet som har vegger i  LADY 10679 Washed Linen...? ;) 

Lykke til!

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun