Marte

Se blogginnlegget spørsmålet er knyttet til.

Lister/dører/vinduer: Letthet

Tilstøtende rom: Velvet

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Eikebenkeplate, hvitt kjøkken. Mange ulike farger på møbler. Vil gjerne ha en veggfarge som hjelper til med å skape et mer fargerikt uttrykk.

Tak: Hvitt

Hei! Vi skal male en trappeoppgang og gangen den går over i. (Selve trappa skal også males - ser foreløpig for meg at denne blir hvit) Jeg har lyst til å ha en farge på veggene, og har tenkt grønt eller terracotta. På veggene ellers har vi hovedsakelig Letthet, men en kjøkkenvegg (på andre siden av rommet, men likevel slik at det må fungere sammen) er i fargen Velvet. Denne er vi veldig fornøyd med, men vurderer å bytte hvis det ikke er mulig å få noe som fungerer sammen med den. Akkurat nå har jeg prøvd Local green, men lurer på om den blir hakket for mørk. Er det noen terracotta eller ferskentoner som kunne fungere? Uten at det hverken blir for blast eller for brunt? Eller kan dere hjelpe meg med andre forslag? (Gråtoner er uaktuelt) Setter stor pris på alle tips :) Vennlig hilsen Marte

21/02/2021 21:39:03

Jotun LADY svarer:

Hei Marte, uten bilder er det vanskelig for oss å mene så mye, men vi kan foreslå at du vurderer vår nye farge  LADY 12120 Desert Pink! Også må jeg nevne  LADY 20162 Mellow og  LADY 12119 Vintage Brown, de er flotte i kombinasjon med  LADY 10246 Velvet! Sender du oss bilder er det enklere for oss å gi god råd!  ;)

Klikk deg inn på farge- og produkt-linkene der kan du lese mer, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


23/02/2021 08:55:34
Go to top