Katrine

Lister/dører/vinduer: Bomull/bomull/svart

Tilstøtende rom: Bomull

Møbler/kjøkkenfronter etc.: N/A

Tak: Betong

Vi skal til å male en helt ny utleieleilighet. Store deler av den har betongtak som illustrert på vedlagt bilde. Vindu og kjøkkenfronter er svarte. Gulv er lyst og nøytralt. Stue, gang og kjøkken får bomull som hovedfarge, da lister og dører også har denne fargen. Ønsker en lunere farge på de tre soverommene, men er veldig i stuss på hvilken farge som best kan skape en lun stemning og få betongtaket til å virke mest mulig grått? Har som dere ser vurdert minty breeze eller sheer grey. Syns kanskje tåkedis fikk fram der brune i taket. Er åpen også for andre forslag. En bonus om denne fargen også kan passe til en mulig kontrastvegg i stua :)

21/02/2021 22:44:51

Jotun LADY svarer:

Hei, Katrine :) Fargene  LADY 12077 Sheer Grey,  LADY 9930 Tåkedis og  LADY 7163 Minty Breeze har en tendens til å vippe  LADY 1453 Bomull i ekstra gylle retning. Jeg vil foreslå at du vurderer farger fra vårt nyeste fargekart "Rediscover".  Ta en titt på blåfargene  LADY 4894 Ocean Air,  LADY 5503 Natural Blue og greige  LADY 12119 Vintage Brown på soverommene, og hva med en vegg i  LADY 5504 Coastal Blue i stuen? Eventuelt de tre blåfargene på hvert sitt soverom og  LADY 12119 Vintage Brown i stuen? 

Klikk deg inn på farge- og produkt-linkene der kan du lese mer, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.


Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


23/02/2021 09:08:42
Go to top