Bebbe

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Whashed linen klassisk hvit

Tilstøtende rom : Whashed linen sommersnø

Møbler/kjøkkenfronter etc. : Whashed linen minty breeze

Tak : Klassisk hvit

Hei Malte den ene veggen evening green. De andre vegger er sommersnø. Ble for hard og mørk med evening green. Ønsker å male denne veggen en farge slik det ikke blir så hard kontrast, men rolig, behagelig, mykt, varmt og lunt. Fint hvis den fargen også kan passe til rosa sengetøy, men jeg kan ikke ha fargen rosa på veggen. Møblene er malt i Jotun minty breeze og jotun whashed linen. (HarJotun linblå på en soveromsvegg på et annet soverom). På forhånd takk!

2021-02-21 23:50:57

Kommentar

ei Malte den ene veggen evening green. De andre vegger er sommersnø. Ble for hard og mørk med evening green. Ønsker å male denne veggen en farge slik det ikke blir så hard kontrast, men rolig, behagelig, mykt, varmt og lunt. Fint hvis den fargen også kan passe til rosa sengetøy, men jeg kan ikke ha fargen rosa på veggen. Møblene er malt i Jotun minty breeze og jotun whashed linen. (HarJotun linblå på en soveromsvegg på et annet soverom). På forhånd takk!

21/02/2021 23:56:16

Fargerådgiver svarer:

Hei igjen, Jeg må jo starte med å si at jeg synes  LADY 6352 Evening Green er flott hos deg, og personlig ville jeg valgt å malt den på alle veggene i rommet. Ønsker du fondvegg og i en lysere nyanse kan vi foreslå   LADY 7555 Soft Mint eller  LADY 7637 Exhale på veggen.  Se også på en dempet gultone som  JOTUN 1392 Gul Antikk, eller hva med  LADY 1012 Gullhår eller  LADY 10246 Velvet


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Tusen takk for fantastisk hjelp! Ha en fin dag 😊

22/02/2021 12:20:56