Anne Britt

Lister/dører/vinduer: Letthet eller egghvit

Tilstøtende rom: Ønsker havbris på vegger og smoked oak på mur

Møbler/kjøkkenfronter etc.: HTH midnattsblå

Hei. Jeg skal innrede kjøkkenet mitt med innredning fra HTH i midnattsblå. Tror Masala blir en fin kontrast, men er usikker på om den blir litt skarp og lurer på om dere kan anbefale en som har glød, men som kanskje er litt mer dempet. Jeg har en stor åpning til stua, som jeg har lyst til å male i en blåtone ca Havbris eller enda mer varm blå. Hvilke farger vil dere anbefale til stua, i forhold til den varm-brent-gylne fargen på kjøkkenet? Jeg liker farger, men det er et poeng at de ikke slår hverandre ihjel. I mellom stua og kjøkken er det en mur, som jeg tenker skal få fargen smoked oak, eller tilsvarende dyp brun. Har ingen bilder da veggene skal males før innredningen. vh Anne Britt

22/02/2021 08:55:45

Jotun LADY svarer:

Hei, Anne Britt jeg hjelper deg gjerne men det er viktig for meg å kjenne til hvilken NCS fargekode ditt kjøkken har, både med tanke på matchende blåfarge som vil passe i stuen og hvilken gul-tone som blir fin. Hør med HTH så snakkes vi nærmere :-) 

23/02/2021 09:35:16

Anne Britt Svensrud :

Midnattsblå har kode S8005 R80B. Det kan også være et alternativ å gå i retning rosa sandfarget. Varme toner liker jeg. Vh Anne Britt

23/02/2021 20:47:57

Jotun LADY svarer:

Hei igjen S8005-R80B er en dyp blå med ganske mye rødt i undertonen sammen med denne ville jeg kikket på den gråblå   LADY 4629 Skyggeblå S5005-R80B, dem klarere  LADY 4618 Kveldshimmel eller  LADY 4594 Blå Harmoni i stuen disse er lekre ton i ton med ditt kjøkken. De blå du nevnte i tidligere i dialogen vil vippe denne blåtonen i lilla retning grunnet de rød undertonene. Gult kan også ha denne innvirkningen på ditt kjøkken. Hva med  LADY 10580 Soft Skin eller  LADY 2024 Senses de er lekre til disse varme blåtonene. Vil du ha en bruntone på muren så holder jeg en knapp på  LADY 12119 Vintage Brown. Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargetonen, se bilder og finne mer inspirasjon og anbefalte hvittoner. Du finner også nyttig informasjon om riktig produkt til flatene du skal male. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


24/02/2021 14:58:19
Go to top