Mari

Lister/dører/vinduer: Klassisk hvit

Tilstøtende rom: Nøytral

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Flammebjørk

Tak: Ukjent

Hei! Eg heldt på med å flytte inn i ein leilighet i ein gamal bygård i Oslo med klassiske detaljer som stukkatur og rosetter. Beklager rotet på bileta..Me har få møbler med oss, og starter like greit med fargane :) Stova og soverommet er har nesten aldri direkte sollys (iallfall ikkje på vinterhalvåret) og me synst at gråfargen her var litt trist. Det mangler derimot ikkje på naturleg lys ettersom me har nokre enorme vindauge i stova og på soverommet. Utsikta er mange fargerike småhus. Me ønska oss litt varme, og planla ein palett med Masala og Velvet. Me synst ikkje det var heilt suksess ettersom me såg at gult på så store flater vart litt valdsamt. Me er no opne for alt av forslag.. Det me likte var at gangen vart livlegare med ein sterk farge, men eg ser også for med at Sophisticated Blue eller ein mørk brun kan vere tøff der. Det skal byggast lagringsplass høgt opp under taket i gangen. På soverommet skal det byggast skapløysingar på veggen og under vindauga vert det kontorplass for heimekontor og kreativ utfalding. Me er ganske opne for fargar, også mørke. Me trekkes mest mot blått, blågrønt og grønt, men er også open for meire nøytrale fargar. Me skal få slipt malinga fra golvet og olje det med kvitpigment. Spisestuesettet som viser på biletet skal byttast ut mot eit lyst furubord, men me har eit piano i den fargen (flammebjørk) ståande i stova. Ellers er me opne for å male så å seie alt..lister, vegger, kjøkkenfronter. Kjøkkenfrontene i dag er fra IKEA og er ein veldig varm kvit. Listene og taket er truleg Klassisk hvit. Men som sagt - alt kan malast :)

22/02/2021 09:11:56

Jotun LADY svarer:

Hei, Mari vi hjelper deg gjerne, men kan vi få et bilde av kjøkkenet og gjerne et bilde av din sofa ? 

23/02/2021 10:13:39

Mari:

Så klart! Har fått rydda unna litt fleire pappesker, og legg også ved bilete av piano, ein lenestol og strieteppet inne på soverom/kontoret. Set veldig pris på tips! Utsikta er også veldig fargerik, så eg legg ved eit bilete av den også.. :)

23/02/2021 11:15:36

Mari:

Sofa, piano og lenestol.

23/02/2021 11:16:57

Mari:

Strieteppe og utsikt. Fann ikkje ut korleis eg kunne leggje ved fleire bilete- så her vart det mange små meldingar :)

23/02/2021 11:18:10

Jotun LADY svarer:

Hei igjen og takk for flere bilder. Deilig urban utsikt som blir som et lekkert bilde på veggen :-) Gult som du har vurderte er en deilig farge, men mange opplever at gult kan bli "mye" og ta litt plass på vegg, så kanskje den gule skal spares til detaljer og tekstiler. Hva med  LADY 11175 Adventure i stuen,  LADY 12120 Desert Pink som er ton i ton men lysere på soverom/kontor,  LADY 8304 Timian på kjøkkenveggene mot de lyse kjøkken frontene og den lysere  LADY 10290 Soft Touch i gangen :-)  LADY 11175 Adventure er en brent oransjetone. Fargen er gyllen, jordnær og lun, en blanding av gult, rødt og oransje, men likevel ikke masete synes jeg. Jeg tror du kan trives med denne fargen og jeg ser for meg at den blir lekker til gulvet og dine møbler :-) Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargetonen, se bilder og finne mer inspirasjon og anbefalte hvittoner. Du finner også nyttig informasjon om riktig produkt til flatene du skal male. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


24/02/2021 13:26:41
Go to top