Britt-Heidi

Lister/dører/vinduer: Hvit

Tilstøtende rom: Frappe på stue, dark teal på gang, hvit på kjøkken.

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Hvite kjøkken fronter, sofa i beige med noen brune tråder, hvit tv benk, hvit skjenk med lys, svarte sidebord og svarte blomsterpotter, spisebord å stuebord i «betong» med svarte stålbein. Svarte bilder og detaljer stort sett i svart.

Tak: Hvit

Hei! Jeg har fargen Frappe på stuen, jeg sliter litt med å finne den «perfekte» fargen til å ha på soverom, gang og kjøkken. Vil at alle rom skal blende fint sammen. Tror også jeg vil male deler av stuen, så det blir litt lysere på de mørkeste plassene. Hvilke tips har dere ? :) ønsker også lysere gulv, usikker på om jeg skal male eller pusse å olje gulvene. (Tregulv) Mvh Britt-Heidi

22/02/2021 09:29:09

Jotun LADY svarer:

Hei, Britt-Heidi sammen med Frappe er lyse toner som  LADY 12083 Devine,  LADY 12120 Desert Pink, den litt rødere  LADY 2024 Senses og  LADY 12076 Modern Beige lekre. Malte gulv er aldri feil men personlig synes jeg at treverk gir en naturlig og varmt uttrykk i rommet så jeg ville enten beholdt gulvene som de er eller slipt og oljet dem :-) Klikk deg inn på farge-linken der kan du lese mer om fargetonen, se bilder og finne mer inspirasjon og anbefalte hvittoner. Du finner også nyttig informasjon om riktig produkt til flatene du skal male. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


23/02/2021 10:06:51
Go to top