Maria

Lister/dører/vinduer: Bomull

Tilstøtende rom: Pale green (soverom nede), kalkgrå (stua oppe)

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Eik parkett

Tak: Skal males i bomull så det blir enhetlig

Hei. Vi skal male gang/trapp utenfor soverom og hovedsoverom. Barna sine soverom har vi allerede malt i pale green. Vi står litt fast i hvilke farger vi skal velge på de andre rommene. Alle vegger skal bli flate, panel skal bort. Har prøvemalt gangen i frostrøyk og soft skin. Men de blir altfor kalle i gangen da det ikke har noe naturlig lys,kun litt lys via soverommene. Er litt inne på washed linen, tidløs eller varmgrå. Ønsker en varm grålig farge. Ikke for lys, men ikke heller veldig mørk da rommet er litt mørkt. Det er også en utfordring at stua ved siden av trappgang er kalkgrå og vi helst ikke vil male om. I soverom vurderer jeg nå dusty pink, desert pink eller adventure. Eller muligens en god varm greige/grå. Hvilke farger hadde blitt enhetlig og fint sammen med den pale green på banrerommene?

22/02/2021 12:36:06

Maria Khan:

Gang nede. Det skal males hele gang nede og trapp opp og mini gang oppe i samme farge. Barnesoverommene på venstre side i gangen. Hovedsoverom bak trappa.

22/02/2021 13:05:22

Jotun LADY svarer:

Hei Maria, kan det være aktuelt å videreføre  LADY 10342 Kalkgrå i trappeoppgang/gang? Velger du  LADY 10342 Kalkgrå her kan vi foreslå hovedsoverom i greige  LADY 12119 Vintage Brown, eller hva med  LADY 8479 Evergreen,  LADY 20142 Daydream,  LADY 20145 Wisdom  eller  LADY 20162 Mellow? Hvilken du skal velge avhenger av hvilken som står best til dine gulv og møbler. Det er viktig at du tester fargene hjemme hos deg i dine lysforhold før du bestemmer deg. 

Klikk deg inn på farge- og produkt-linkene der kan du lese mer, se bilder og finne mer inspirasjon. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. 

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


23/02/2021 09:53:56
Go to top